Historien bag Woodcon

WoodCon A/S blev etableret i 2011. Virksomheden ledes til dagligt af ejeren Gert Nordingsgaard, der har mange års erfaring indenfor konstruktion og beregning af spær. Dette er grundlaget for, at han besluttede sig for at starte WoodCon A/S beliggende på det gamle Løve Savværk i Bryrup.

Sammen med vores dygtige medarbejdere, som alle også har stor viden og indgående kendskab til fremstillingsprocessen af spær, vil vi gøre det til en god oplevelse at være spærkunde, ligegyldigt om det gælder rådgivning eller leverancer til den ideelle tagkonstruktion.

Selvom al handel i praksis foregår gennem tømmerhandlere, ved vi, at det er afgørende for resultatet, at vi har den tætte relation til de øvrige parter i byggeprocessen.

Vi betragter begrebet "kunde" bredt og det omfatter dig, hvad enten du er bygherre, udførende, rådgiver eller tømmer-handler. For os drejer det sig om at komme i dialog omkring det enkelte projekt tidligt i byggeprocessen, og i samarbejde finde frem til den helt rigtige løsning, hvad angår økonomi, æstetik og sikkerhed.

Vi er et kompetent og engageret hold – og vi glæder os til samarbejdet…

Personen bag

  • Gert Nordingsgaard
    Indehaver/adm. direktør
    Tlf. 40 18 00 46
bubble